Poprask! Ředitel plánuje zrušení srovnávacích testů!

15.04.2014 17:29

Po škole se proslýchá, že se pan ředitel Zdeněk Bergman chystá zrušit srovnávací testy, kterými zatěžoval studenty tohoto ústavu po několik dlouhých let. Podle našeho zdroje z vysokých kruhů gymnazijního vedení, který si pochopitelně přeje zůstat v utajení, pak ředitel učiní tento krok z důvodu dlouhodobé neschopnosti studetů mít alespoň průměrné výsledky.

Tuto zatím neoficiální akci chce údajně provést již po velikonočních prázdninách, kdy mají sextáni psát srovnávací test z fyziky, jehož každoročně nelichotivých výsledků se chce pan ředitel raději vyvarovat.

Informace o této zatím utajené akci se ovšem rozšířila do řad studentů a vyvolala vlny nadšení. Studenti samou radostí nad touto zprávou nevěděli, co mají dělat dříve. Nejprve zmateně pobíhali po chodbách a vykřikovali hesla jako: „ Bergman je hustej borec!“ „ Spálíme všechny srovnáváky.“, poté vyvěsili vlajky GT z oken a volali : „Svobodaaa!“ a nakonec se několik desítek z nich sešlo před ředitelnou a začali na počest pana ředitele stavět slavobránu.

Další oslavnou akcí u příležitosti zrušení srovnáváků bude víkendový večírek, který se pořádá v klubu Božák, tak si tuto akci rozhodně nenechte ujít!
                                                                                                                                                                            Hanka Solarová